Gespecialiseerd in oedeemfysiotherapie en oncologiefysiotherapie met persoonlijke aandacht voor uw klachten op het gebied van lymfoedeem, lipoedeem en klachten als gevolg van kanker of de behandeling ervan zoals pijn, vermoeidheid, littekenverkleving, mobiliteit-, spierkracht- en conditieverlies
Fysiotherapie

U kunt bij Fysio LiifS ook terecht voor algemene fysiotherapie. Jaarlijks krijgen veel mensen, jong en oud, te maken met klachten die ontstaan tijdens sport, werk of gewoon in en om huis. Ook voor traumatische hematomen (bloeduitstortingen) of zwelling/oedeem na een operatie kunt u terecht. Litteken- rastertapes werken hier uitstekend voor! Na een uitgebreide intake wordt er samen met u een behandelplan opgesteld. Uw fysiotherapeut kan u helpen deze klachten te behandelen, tips en  houding- en of bewegingsadviezen geven of oefentherapie aanbieden om deze klachten te verminderen dan wel herhaling te voorkomen. 

 

Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF)

Tegenwoordig is een verwijzing van de huisarts niet altijd meer noodzakelijk en kunt u direct een afspraak maken. Door de eerste screening kunnen wij u snel duidelijkheid geven of uw zorgvraag bij Fysio LiifS te behandelen is of dat wij u doorverwijzen naar uw huisarts voor extra informatie en/of onderzoek. Voor behandelingen aan huis, bv. na een knie- of heupoperatie, is wel altijd een verwijzing nodig.


Voor meer informatie of vragen kunt ook altijd even contact opnemen via info@liifs.nl of 06-18 33 43 51.