Gespecialiseerd in oedeemfysiotherapie en oncologiefysiotherapie met persoonlijke aandacht voor uw klachten op het gebied van lymfoedeem, lipoedeem en klachten als gevolg van kanker of de behandeling ervan zoals pijn, vermoeidheid, littekenverkleving, mobiliteit-, spierkracht- en conditieverlies
Fysio LiifS is de enige volledig gespecialiseerde praktijk in oedeemfysiotherapie en oncologiefysiotherapie in regio Heerenveen en sinds september 2022 ook gevestigd in Leeuwarden. Fysio LiifS beschikt over een geregistreerde oedeemfysiotherapeut èn oncologiefysiotherapeut, geschoold volgens de laatste wetenschappelijke inzichten (defysiotherapeut.com) en gespecialiseerd in Fitheid bij Kanker. 

Klachten op het gebied van oedeem (bv. lymfoedeem), pijn, bewegingsbeperking, litteken -en fascieverkleving, vermoeidheid en andere klachten die mensen ondervinden als gevolg van kanker of de behandeling ervan komen in aanmerking voor behandeling. Daarnaast geeft Fysio LiifS maatwerk oncologie trainingen om uw energie, conditie en kracht te verbeteren zowel tijdens als na uw adjuvante behandeling. 

Uiteraard kunt u bij Fysio LiifS ook terecht voor reguliere/algemene fysiotherapie. 

 


Fysio LiifS voor fysiotherapie met de puntjes op de ii!


 Fysio LiifS

Thialfweg 17

8441PV Heerenveen

Bel of Whatsapp: 06-18 33 43 51


Vanaf 6 september 2022

Fysio LiifS ook gevestigd in Leeuwarden!!!

Locatie Zuiderburen, gehuisvest bij FYNN Fysio

Wiardaplantage 1 

8939 AA Leeuwarden

Bel of Whatsapp: 06-18 33 43 51


U wordt behandeld door Sibrecht Spijkstra (BIG-nr 19035079704). Sibrecht heeft ruim 30 jaar ervaring en staat in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie (KRF NL) van het KNGF/NFVL  geregistreerd als algemeen fysiotherapeut, oedeem- en oncologiefysiotherapeut en volgt na- en bijscholingen om u volgens de laatste inzichten te behandelen en te begeleiden. 

Sibrecht is ook geregistreerd bij ONCONET om oncologische trainingen te verzorgen zowel tijdens als na de chemotherapie/radiotherapie of andere adjuvante behandelingen.