Gespecialiseerd in oedeemfysiotherapie en oncologiefysiotherapie met persoonlijke aandacht voor uw klachten op het gebied van lymfoedeem, lipoedeem en klachten als gevolg van kanker zoals pijn, vermoeidheid, mobiliteit-, spierkracht- en conditieverlies
Fysio LiifS is een kleinschalige, gespecialiseerde praktijk in oedeemfysiotherapie en oncologiefysiotherapie. Fysio LiifS beschikt als enige praktijk in Heerenveen e.o., naast een oedeemfysiotherapeut, over een geregistreerde oncologiefysiotherapeut en behandelt klachten op het gebied van lymfoedeem, lipoedeem, pijn, bewegingsbeperking, litteken -en fascieverkleving, vermoeidheid en andere klachten die mensen ondervinden als gevolg van kanker of de behandeling ervan. Daarnaast biedt Fysio LiifS een persoonlijk oncologisch trainingstraject aan om uw energie, conditie en kracht te verbeteren zowel tijdens als na uw adjuvante behandeling. Uiteraard kunt u bij Fysio LiifS ook terecht voor reguliere/algemene fysiotherapie. 

 


Fysio LiifS voor fysiotherapie met de puntjes op de ii!


 Fysio LiifS

Thialfweg 17

8441PV Heerenveen

Bel of Whatsapp: 06-18 33 43 51


U wordt behandeld door Sibrecht Spijkstra (BIG-nr 19035079704) en staat in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie (KRF NL) geregistreerd als algemeen fysiotherapeut, oedeem- en oncologiefysiotherapeut. 


Bovendien is Sibrecht geregistreerd bij ONCONET om oncologische trainingen te verzorgen zowel tijdens als na de chemotherapie/radiotherapie of andere adjuvante behandelingen.