Gespecialiseerd in oedeemfysiotherapie en oncologiefysiotherapie met persoonlijke aandacht voor uw klachten op het gebied van lymfoedeem, lipoedeem en klachten als gevolg van kanker zoals pijn, vermoeidheid, mobiliteit-, spierkracht- en conditieverlies2 januari 2020

Fysio LiifS wenst u een mooi 2020 toe!

Een nieuwe start van het jaar begint met het presenteren van een nieuwe praktijkfolder van Fysio LiifS! 

Klik op de oranje link op hem te downloaden. De folder is ook te vinden onder "Informatie".24 december 2019

Let op gewijzigde openingstijden rondom de feestdagen:

25 & 26 december gesloten

27 december open voor spoedgevallen: 8.30-12.30 uur, bel 06-18 33 43 51

30 december: open 8.30-17.00 uur

31 december open voor spoedgevallen: 8.30-12.30 uur, bel 06-18 33 43 51

Nieuwjaarsdag gesloten

Vanaf 2 januari 2020 weer open volgens reguliere openingstijden.4 december 2019

Het einde van het jaar nadert. Tijd om te checken of u nog goed verzekerd bent voor ziektekosten en of uw huidige zorgverzekering nog past bij uw zorgbehoefte. Kijk de nieuwe polisvoorwaarden na en als u aan overstappen denkt check diverse vergelijkingssites.

Fysiotherapiebehandelingen worden vergoed voor het aantal welke in de aanvullende verzekeringspolis is afgesproken. 

Bij chronische indicaties (te vinden op de "lijst Borst") worden, vanaf de 21e behandeling, de behandelingen vergoed uit uw basisverzekering. Lymfoedeem en oncologische aandoeningen, behandelingen na operaties of breuken  staan vrijwel allemaal op deze lijst. 

Voor alles wat vergoed wordt uit de basisverzekering verrekent uw zorgverzekeraar eerst het wettelijk eigen risico (evt. verhoogd met uw vrijwillig eigen risico) met uw behandelingen tot deze volledig is betaald. 

Vraag evt. uw fysiotherapeut om advies.24 oktober 2019

Een 9,2 als waarderingscijfer!!

Waren we in het voorjaar al blij met waarderingscijfer van een 9,1 nu waardeert u Fysio LiifS zelfs nog hoger: 9,2! Heel veel dank daarvoor. Uiteraard blijven we werken aan hoge kwaliteit van zorg en uw feedback blijft ook komend jaar voor ons belangrijk.
 17 oktober 2019

Bewegen tijdens en na kanker: nieuwe aanbevelingen!

Internationaal wetenschappelijk onderbouwd bewijs dat bewegen tijdens en na kanker een positief effect heeft op de kwaliteit van leven, diverse bijwerkingen doet afnemen en risico's verkleint op het krijgen van enkele vormen van kanker. Op de site van het KNGF vindt u hierover meer informatie.

Fysio LiifS heeft als enige in Heerenveen e.o. beschikking over een geregistreerd oncologiefysiotherapeut die ook nog  eens geregistreerd is via Onconet.

Heeft u vragen of  wilt u informatie over bewegen bij kanker bel  of whatsapp gerust: 06-18 33 43 51
4 augustus 2019

Fysio LiifS in het nieuws!

In het For You magazine 2019 nr. 3 regio Heerenveen/Sneek een stuk over Fysio LiifS en haar activiteiten. Dit gratis magazine is op veel plaatsen gratis verkrijgbaar. Ook in de praktijk op de Thialfweg 17, Heerenveen kunt u een exemplaar ophalen.
31 maart 2019

Bedankt! Een 9,1!

Omdat kwaliteit van onze zorg belangrijk is vraagt Fysio LiifS de cliënten om hun mening. In het eerste jaar dat Fysio LiifS bestaat waardeert uw onze zorg met een 9,1!  Daar zijn we blij mee en trots op en willen u hier voor bedanken. Uiteraard blijven we komend jaar ook weer werken aan hoge kwaliteit en uw blijft uw feedback is ook in 2019 voor ons belangrijk. 
 
 
 

20 maart 2019


Heeft u 'm al zien rijden?
De nieuw bestickerde auto van Fysio LiifS is on the road! Voor cliënten die niet in staat zijn op de praktijk te komen, en op advies van de verwijzend arts, is er de mogelijkheid dat Sibrecht Spijkstra bij u thuis komt. Vraag naar de mogelijkheden en bel 06-18334351. 

 


8 maart 2019

Fysio De LOFT wordt Fysio LiifS. Een nieuwe naam maar met de zorg zoals u gewend bent! Nieuwe website gelanceerd en let op nieuwe mailadres: info@liifs.nl Telefoonnummer en adres ongewijzigd!!


6 maart 2019

BIG registratienummer per 1 april 2019 verplicht melden voor zorgprofessionals. Dit betekent nogal wat veranderingen en aanpassingen voor alle zorgprofessionals. De Wet BIG geeft regels voor beroepen in de gezondheidszorg en beschermt patiënten tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen. Het BIG-register is een onderdeel van de Wet BIG. Vanaf 1 april 2019 zijn door een wijziging in de wet BIG (Beroepen Individuele Gezondheidszorg) alle mensen die werken in de zorg verplicht hun BIGnummer kenbaar te maken. 

Fysio LiifS heeft het BIG registratienummer inmiddels op de site staan bij 'Informatie'. U kunt deze ook scannen met uw QR-code scanner op uw mobiele telefoon. Binnenkort volgen ook het briefpapier en de visite/afsprakenkaartjes!