Gespecialiseerd in oedeemfysiotherapie en oncologiefysiotherapie met persoonlijke aandacht voor uw klachten op het gebied van lymfoedeem, lipoedeem en klachten als gevolg van kanker of de behandeling ervan zoals pijn, vermoeidheid, littekenverkleving, mobiliteit-, spierkracht- en conditieverlies5 januari 2023

Meestal geen privéverhalen op mijn website. Maar vanaf vandaag staat De Ketopodcast #35 online. Ik heb mijn 'afval' verhaal gedeeld met Lousette Blikkenhorst van Ketogeen Instituut Nederland. Ik heb bij haar de opleiding Ketogene Therapie gevolgd omdat ik me ook, naast ervaringsdeskundige met ketogene/low carb leefstijl, verder wilde verdiepen en cliënten wil begeleiden die ook hun leefstijl willen veranderen. Daarnaast heb ik ook nog de opleiding tot fysiotherapeut-leefstijlcoach afgerond. Bovendien ben ik nog bezig met de opleiding tot orthomoleculair therapeut. Kortom het is een druk jaar geweest en voor 2023 nieuwe mogelijkheden binnen praktijk Fysio LiifS! Binnenkort volgt meer info! Houd de website en socials in de gaten. Maar bij deze luister alvast via onderstaande link naar de podcast. Voor vragen of afspraken bel 06-18334351 of mail info@liifs.nlhttps://app.springcast.fm/player/episode/48505?theme=custom22 december 2022

28 november 2022

UPDATE CONTRACTEN FYSIOTHERAPIE 2023

Fysio LiifS heeft voor 2023 niet met alle verzekeraars meer een contract afgesloten. Bent u verzekerd bij één van de volgende verzekeraars: 

ENO (+ alle labels)

Menzis (+ alle labels)

VGZ (+ alle labels)

Z en Z (+ alle labels)

Caresq

Eucare (+labels)

Dit betekent dat u een factuur krijgt na uw behandeling. Deze dient u zelf te betalen. Mogelijk vergoedt uw verzekeraar (een deel van) deze factuur.

Bij de verzekeraars waarmee Fysio LiifS wel een contract afgesloten heeft voor 2023 declareert Fysio LiifS rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar. Als uw behandelingen vergoed worden vanuit de basisverzekering dan is het wettelijk eigen risico van toepassing. U kunt ook een factuur ontvangen als u niet aanvullend verzekerd bent of het maximaal te vergoeden aantal behandelingen vanuit uw aanvullende verzekering is overschreden. U dient deze  factuur dan zelf te voldoen.

De nieuwe tarieven voor 2023 zullen eind december 2022 op de site onder "Informatie" en  tabblad "Tarieven" vermeld worden.

Fysio LiifS heeft voor 2023 contracten afgesloten met Achmea + alle labels (oa. FBTO, Zilveren Kruis, De Friesland, Interpolis), CZ + labels (oa. Ohra, CZ direct, Just en Nationale Nederlanden), ONVZ + alle labels (oa. VVAA, PNO Zorg), DSW + labels (oa. Stad holland , InTwente), ASR + labels (oa, Ditzo, De Amersfoortse).

Indien uw verzekeraar hier niet genoemd wordt kunt u altijd uw fysiotherapeut of uw zorgverzekeraar bellen. 


6 september 2022

Vanaf vandaag is Fysio LiifS ook gevestigd in Leeuwarden! Op dinsdagochtend kunnen patiënten voor oedeemfysiotherapie en oncologiefysiotherapie uit Leeuwarden e.o. terecht op locatie in Zuiderburen Wiardaplantage 1, Leeuwarden. Fysio LiifS is gehuisvest bij FYNN Fysio waar we van elkaars expertise gebruik maken om de oedeem- en oncologiepatiënten zo optimaal mogelijke zorg aan te bieden. 

23 december 2021

18 december 2021

Vanavond is op de persconferentie tot nieuwe, strengere, maatregelen besloten i.v.m. de bestrijding van het Coronavirus. Omdat fysiotherapiepraktijken vallen onder medische contactberoepen blijven wij OPEN! Afspraken die voor komende periode zijn gemaakt kunnen daarom gewoon doorgaan. Uiteraard vragen wij u bij klachten om thuis te blijven en de praktijk te bellen: 06-18 33 43 51. Tevens vragen wij u onze hygiëne- en huisregels te respecteren als u onze praktijk bezoekt.

Handen desinfecteren bij binnenkomst, afstand houden en een mondkapje dragen.

Alvast dank voor uw medewerking!26 juni 2021

Vanaf 26 juni is het dragen van een mondkapje niet overal meer verplicht. Bij de individuele behandelingen in de behandelkamer is 1,5 meter afstand houden niet altijd mogelijk en zal de fysiotherapeut in voorkomende gevallen wel een mondkapje en/of andere persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) dragen en u ook vragen een mondkapje te dragen (deze wordt dan verstrekt  door uw fysiotherapeut). Tijdens training/revalidatie in de oefenruimte is een mondkapje niet nodig als de 1,5 m afstand gewaarborgd kan blijven. U bent uiteraard vrij om hier wel een mondkapje te dragen als u zich daarbij prettiger voelt. Uiteraard blijven de hygiënemaatregelen (handen desinfecteren bij binnenkomst) en de onderstaande gezondheidscheck opgesteld door de Rijksoverheid wel van kracht:

Gezondheidscheck coronavirus

U krijgt een aantal vragen over uw gezondheid als u bijvoorbeeld naar een tandarts of fysiotherapeut gaat. Bij 1 keer ‘ja’ op een vraag blijft u thuis of zegt u de afspraak af.

Vragen gezondheidscheck

1. Had u de afgelopen 24 uur last van 1 van de volgende klachten?

  • U bent verkouden (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn).
  • U hoest.
  • U bent benauwd of kortademig.
  • U heeft verhoging of koorts.
  • U ruikt en/of proeft plotseling niets meer, maar uw neus is niet verstopt. 

2. Heeft u corona?

  • Is dit vastgesteld met een coronatest? Dan hoort u van de GGD wanneer u weer naar buiten kunt.

3. Heeft uw huisgenoot milde coronaklachten én koorts?

4. Heeft uw huisgenoot milde coronaklachten én benauwdheidsklachten?

5. Heeft u een huisgenoot met corona?

6. Bent u in quarantaine omdat u:

Geen afspraak bij ‘ja’

Bij 1 keer ‘ja’ op de vragen maakt u geen afspraak. Of u zegt de afspraak af. (Bron: Rijksoverheid.nl) 


24 december 2020

Openingstijden tijdens Kerst en Oud & Nieuw:

25 & 26 december gesloten.

28 t/m 30 december alleen open van 8.30-12.00 uur voor spoedgevallen, op afspraak, bel 06-18 33 43 51.

31 december en 1 januari gesloten.

Vanaf 4 januari 2021 weer open volgens reguliere openingstijden.
1 oktober 2020

In navolging van de stengere maatregelen van de overheid en het RIVM heeft ook het KNGF geadviseerd om in alle situaties nu mondkapjes en handschoenen te dragen. Deze maatregel was als gebruikelijk bij Fysio LiifS. Nieuw is wel dat wij u vragen om nu zowel in ons pand, in de wachtruimte als tijdens de behandeling een mondkapje te dragen. Dit is in lijn met de overheidsmaatregelen om in alle publieke ruimten mond/neusmaskers te dragen. Wij rekenen op uw medewerking!


30 april 2020

Groen licht! Via het KNGF kregen we vanavond het bericht om met toestemming van het RIVM en VWS de fysiotherapeutische zorg behoedzaam en stapsgewijs op te schalen via een aangepast triage stappenplan!! Aan dit stappenplan wordt de laatste hand gelegd door het KNGF i.s.m. SKF (Stichting Keurmerk Fysiotherapie) en PPN (Paramedisch Platform Nederland).


Via dit triage stappenplan gaan we bepalen hoe we veilig kunnen opschalen en welke noodzakelijke zorg op welke wijze wordt aangeboden. Dit betekent ook dat telefonische - en videoconsulten zullen blijven bestaan als volwaardige behandelingen! Vanaf begin mei zullen we langzaam, met alle veiligheidsmaatregelen, weer opstarten en zullen we weer afspraken, welke noodzakelijk zijn om hands on te behandelen, gaan inplannen. U wordt gebeld, gemaild of geappt! Maar heeft u vragen, of vragen over welke maatregelen we hebben genomen om veilig zorg te bieden? Bel of whatsapp gerust! 06-18 33 43 51.

Deze deuren gaan  snel weer open voor reguliere  hands-on fysiotherapeutische zorg!!


28 april 2020

Gisteren de behandelkamer 'coronaproof' ingericht. Bovendien is de wachtkamer en de routing in het pand aangepast en zijn er gezamenlijke 'nieuwe huisregels' gemaakt zodat we straks, voor uw en onze gezondheid, veilig kunnen werken. Kortom we zijn er klaar voor... nu nog groen licht om de reguliere fysiotherapeutische zorg weer op te starten.

3 april 2020

Thuisblijven tijdens Corona?

Hierbij beweegtips en oefeningen voor thuis. Heb je Corona(gehad)? Dan zijn beweging, zelfs in bed, en ademhalingsoefeningen heel belangrijk (zie foto rechts). Wil je fysiotherapeutische begeleiding en hulp bij ademhalingsoefeningen? Via videobellen, telefoon of whatsapp 06-18 33 43 51 of mail naar info@liifs.nl.


Bron fysiotherapie Rijnstate


25 maart 2020

Om u verder van dienst te zijn is er sinds vandaag voor u de mogelijkheid om recente fysieke klachten, bv. door het thuiswerken, via de button "Hierhebikpijn.nl" op de homepage, gratis online in kaart te brengen. Deze worden dan beoordeeld door de fysiotherapeut en u krijgt dan z.s.m. reactie van de fysiotherapeut om op afstand te bepalen hoe u het best behandeld kunt worden. U kunt dan via de  button "Afspraak maken" verder een afspraak inplannen of bellen 06-18 33 43 5124 maart 2020

Fysio LiifS werkt op afstand en blijft bereikbaar voor uw!! 

Helaas zijn er, door verder aangescherpte maatregelen vanuit de overheid en het KNGF, geen face-to-face behandelingen meer mogelijk tot in ieder geval 6 april. In uiterste noodzaak, op verwijzing van een arts, kan dit alleen nog. 

Om u toch zoveel mogelijk van dienst te zijn blijft Fysio LiifS bereikbaar via telefoon,  Whatsapp, mail en videobellen via o.a. Hangouts. 

Heeft u fysieke klachten of heeft u vragen over lymfoedeem, lipoedeem over vragen over bewegen tijdens en na kanker? Neem contact op en dan kunnen we bepalen hoe we u op afstand kunnen helpen. Bv. door online-oefeningen, tape-adviezen en zelfmassagetechnieken. De zorgverzekeraars hebben toegezegd deze telefonische/online-consulten te zullen vergoeden als een regulier consult uit of uw aanvullende - of basisverzekering. 

Bel/Whatsapp: 06-18 33 43 51 of mail: info@liifs.nl 

Videobellen via Google Hangouts : Bel bovenstaande nummer. U krijgt via sms een link toegestuurd om Hangouts te installeren en de stappen te doorlopen. U kunt ook de Hangouts-App downloaden in Appstore of Google Playstore. Problemen bij installatie? Bel 06-18 33 43 51.

Deze week worden de mogelijkheden voor videobellen nog verder uitgebreid. Via www.liifs.nl en onze Facebookpagina houden we u van de laatste maatregelen en mogelijkheden op de hoogte! 

We zien elkaar hoop ik snel weer op de praktijk, Sibrecht Spijkstra22 maart 2020

Behandeling van patiënten die leven met of na kanker update bericht van het KNGF:

"De vraag wanneer het weer verantwoord is om als fysiotherapeut deze groep te behandelen proberen we zo snel mogelijk te beantwoorden. Er is veel niet bekend, maar wat wij wel weten is dat deze groep een verhoogd risico heeft op besmetting en bij besmetting op een ernstiger verloop. Dit is voor ons een reden om vast te houden aan ons advies.

In aanvulling daarop willen we aangeven: Indien er sprake is van noodzakelijke zorg die niet 2 weken zonder acute hulp (hands on) kan adviseren we de richtlijn van het RIVM in acht te nemen bij behandeling."


Om u als patiënt en ons niet extra in gevaar te brengen zullen vanaf 23 maart voorlopig geen hands on behandelingen op de praktijk plaatsvinden. Dit geldt in ieder geval tot 6 april.  Er zijn inmiddels mogelijkheden om via videoconsult/online contact uw behandeling voort te zetten. Deze consulten worden ook door de zorgverzekeraars vergoed. Bovendien biedt Fysio LiifS via een online omgeving oefeningen bij lymfoedeem aan. Deze kunt u thuis prima uitvoeren. Let op uw mailbox! 

Alleen bij een acute klacht wordt, na een telefonisch- of videoconsult, gekeken of deze hands on of op afstand behandeld kan worden.

Telefonisch blijft Fysio LiifS gewoon bereikbaar! Dus heeft u vragen over uw behandeling of de maatregelen, bel of Whatsapp 06-18 33 43 51 of stuur een mail naar info@liifs.nl

Blijf onze nieuwsberichten volgen  op www.liifs.nl of via Facebook/FysioLiifS. 

Deze maatregelen hebben veel impact op uw en ons leven maar om het Corona virus zo snel mogelijk in te dammen zullen we ons aan de maatregelen houden. Ik hoop u weer gauw op de praktijk te kunnen verwelkomen!


Met vriendelijke groet, Sibrecht Spijkstra20 maart 2020

We vragen u met klem om bij de volgende klachten niet naar de praktijk te komen: 

hoesten, niezen, kuchen, (neus)verkoudheid, loopneus, keelklachten/pijn, verhoging(=tot 38 graden) of koorts, kortademigheid, hoofdpijn, branderige ogen, moeheid, je ziek voelen en diarree. 

Neem telefonisch contact op dan wordt de afspraak verplaatst: 06-18 33 43 51


18 maart 2020  

Vanuit de NVFL (Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie binnen de Lymfologie en Oncologie) is er een aanvullend  'Advies behandeling patiënten met of na kanker, lymfoedeem of lipoedeem':

"We adviseren om  tot nader order geen oncologische patiënten  te behandelen die op dit moment een medische behandeling ondergaan en geen patiënten te behandelen die leven na kanker. Uit onderzoek blijkt dat mensen met een verminderde weerstand een veel groter risico lopen. Mensen met lymfoedeem en lipoedeem die niet tot de kwetsbare doelgroepen behoren lijken geen verhoogd risico te lopen."

Bovenstaande adviezen zullen inhouden dat geplande afspraken op de praktijk en aan huis voor mensen in de kwetsbare doelgroep zullen vervallen. Zij worden komende dagen gebeld/gemaild over de voortgang van hun behandeling. Consulten worden mogelijk via videoconsult/online afgenomen en we gaan samen bepalen welke mogelijkheden voor behandeling er voor de komende periode zijn. 

Afspraken die wel door kunnen gaan op de praktijk zullen uiteraard gepaard gaan met de reeds eerder aangekondigde maatregelen en verscherpte huisregels. Mogelijk vinden er verschuivingen in het tijdstip van behandeling plaats. In de komende dagen krijgt iedereen bericht.

Vanuit het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) en de NVFL worden wij continu geadviseerd hoe we onze zorg zoveel mogelijk kunnen blijven continueren en dit volgt ook Fysio LiifS op de voet. De komende dagen zullen we u dan ook regelmatig op de hoogte houden. Blijf de website of de Facebookpagina goed in de gaten houden.

Helaas volgen de ontwikkelingen rondom het Coronavirus elkaar snel op en ik realiseer me dat de impact op u en ons allemaal zeer groot is. Het is echter in ons aller belang om ons te conformeren aan de richtlijnen van het RIVM en onze beroepsgroep. Ik hoop u weer snel te kunnen zien onder normale omstandigheden en wens u allen veel sterkte!

Heeft u vragen n.a.v. bovenstaande dan kunt u contact opnemen met Fysio LiifS, 

Met vriendelijke groet, Sibrecht Spijkstra: 06-18 33 43 51 18 maart 2020

Update mededelingen over het Coronavirus:

Onze beroepsgroep, het KNGF, heeft aangegeven dat fysiotherapeuten een belangrijke ondersteuning vormen en een primair aanspreekpunt zijn bij klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat en kunnen daarom in deze tijd huisartsen en ziekenhuizen ontlasten. Daarom probeert Fysio LiifS  de deuren open te houden en de urgente behandelingen door te laten gaan en voor acute zorg open te blijven. Wij blijven erg streng op hygiëne en verzoeken u bij twijfel over uw gezondheid (verkoudheid, hoesten, niezen, koorts, griep of als u gewoon niet fit bent), uit voorzorg te bellen en te overleggen en niet naar het pand Thialfweg 17 te komen.

* De opties voor behandelingen zijn verruimd: een consult op afstand in de vorm van een telefonisch consult of videobellen, e-mail behoren tot de mogelijkheden. 


Hygiëne protocol op de praktijk: 

* Kom alleen als u fit bent! Bij een niet fitte huisgenoot/huisgenoten horen wij dit wij dit graag telefonisch ook vooraf.

* U wordt gevraagd uw handen te wassen en te desinfecteren.

* Beperk de tijd in de wachtruimte en houd afstand tot andere mensen in de wachtruimte en in het pand: Kom kort voor uw afgesproken tijd. Neem zelf een groot badlaken mee.

* Kom liefst alleen. Wij willen u vragen, dat indien u wordt gebracht, mogelijk uw chauffeur in de auto te laten wachten of u later op te halen.

* Tijdelijk geen koffie/water in de wachtruimte en lectuur en folders zijn verwijderd.

* De oefenzaal is niet beschikbaar voor vrij trainen.

* Zie ook eerder genoemde maatregelen vermeld hieronder op 15 maart jl.


Heeft u nog vragen?

Bel of Whatsapp 06- 18 33 43 51

Fysio LiifS

Sibrecht Spijkstra15 maart 2020


Vanwege het Coronavirus zijn er verscherpte maatregelen en richtlijnen afgekondigd door het RIVM. Om verantwoord zorg te blijven verlenen en wij uw en onze gezondheid in het pand Thialfweg 17 heel belangrijk vinden hanteren wij de volgende maatregelen. Mochten de landelijke richtlijnen via het RIVM of de beroepsgroep KNGF veranderen dan passen wij onze maatregelen aan. 


* Afspraken bij uw fysiotherapeut kunnen in principe doorgaan.


We verzoeken u dringend:
* Blijf thuis bij klachten neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Kom dan niet naar de praktijk maar bel op tijd af en overleg wanneer u een volgende afspraak kunt inplannen.
* Behoort u tot een kwetsbare groep? En twijfelt u of uw afspraak door kan gaan? (Ouderen en personen met verminderde weerstand) neem dan contact op voor overleg over uw afspraak.

* We schudden geen handen en wassen zoals altijd voor en na de behandeling onze handen inclusief desinfectie. U wordt gevraagd worden uw handen te wassen voor de behandeling. 

* Neem liefst een eigen handdoek mee.

*De oppervlaktes als behandelbanken, deurkrukken en gebruiksmateriaal worden steeds schoongemaakt. 

* Wij vragen u zoveel mogelijk alleen te komen en de wachttijd in de wachtruimte zo kort mogelijk te houden. Zorg dat uw afstand minimaal 1,5 meter is tot andere mensen in het pand en de wachtruimte. 

* Indien uw therapeut ziek wordt of bovengenoemde klachten heeft zal zij u bellen of mailen en in overleg de afspraak verplaatsen. Ook dit is in uw belang. We willen geen onnodige risico's nemen. 

* Bezoeken bij patiënten thuis of in een instelling gaan in principe door maar ook daarvoor geldt: heeft u of uw eventuele huisgenoten/huisgenoot bovengenoemde klachten of bent u niet fit, vooraf even bellen om te overleggen. En gelden er specifieke maatregelen betreffende de instelling (bv. verpleeg- of verzorgingstehuis) waar u woont dan horen wij dit graag op tijd. We plannen dan liever een andere afspraak. 

* De maatregelen kunnen per dag wijzigen. We proberen u via de website en Facebook zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Indien nodig bellen of mailen we u persoonlijk.

Heeft u nog vragen?

Bel 06-18 33 43 51

Fysio LiifS 


13 maart 2020

Fysio LiifS is gewoon open en mensen kunnen de praktijk normaal bezoeken voor hun afspraak. Uiteraard houden we ons aan de hygiënemaatregelen en houden we de berichtgeving van het RIVM en het KNGF in de gaten. Vanaf vandaag vindt u onderstaande flyer in onze praktijk.


10 maart 2020

In navolging van de oproep van het RIVM in verband met het COVID-19 (Coronavirus) neemt Fysio LiifS de hygiënemaatregelen zeer serieus en is per vandaag besloten om geen handen meer te schudden om het risico op besmetting of verspreiding te beperken. Uiteraard nemen wij sowieso de gebruikelijke hygiënemaatregelen voor, tijdens en na het behandelen van onze patiënten in acht.


6 maart 2020

Vandaag is het Wereld Lymfoedeemdag.

Met het onderstaande manifest, opgesteld door patiëntenverenigingen, wordt er op deze dag wereldwijd meer aandacht gevraagd voor onderzoek en behandeling van lymfoedeem. Velen, ook veel zorgverleners, zijn niet op de hoogte van de aandoening en de gevolgen ervan. Fysio LiifS steunt van harte dit manifest! 


4 februari 2020

Geslaagde middag tijdens Wereldkankerdag! Samen met NVFL collega oncologiefysiotherapeuten vanmiddag aanwezig op de infomarkt en symposium over de themabijeenkomst: "Verbinding geeft energie'. Dank aan de organisatie De Skulp (Centrum voor leven met kanker), het oncologisch netwerk Friese ziekenhuizen, het RIF, Zorgbelang Fryslân.

                                                       V.l.n.r. Hermien Wierdsma, Tiny de Jong, Sibrecht Spijkstra en Karin van der Burg

4 februari 2020

Vandaag is het wereldkankerdag. Op diverse plaatsen in het land zijn er evenementen. In Friesland wordt in het MCL in Leeuwarden een themamiddag georganiseerd: 'Verbinding geeft energie'.

Er zijn interessante lezingen en er is een infomarkt. Sibrecht is aanwezig samen met collega oncologiefysiotherapeuten van de NVFL om informatie te verstrekken wat een oncologiefysiotherapeut kan betekenen bij het herstel tijdens en na kanker in alle fases. Kom langs tussen 13.00-17.00 uur MCL Leeuwarden.


2 januari 2020

Fysio LiifS wenst u een mooi 2020 toe!

Een nieuwe start van het jaar begint met het presenteren van een nieuwe praktijkfolder van Fysio LiifS! 

Klik op de oranje link op hem te downloaden. De folder is ook te vinden onder "Informatie".24 december 2019

Let op gewijzigde openingstijden rondom de feestdagen:

25 & 26 december gesloten

27 december open voor spoedgevallen: 8.30-12.30 uur, bel 06-18 33 43 51

30 december: open 8.30-17.00 uur

31 december open voor spoedgevallen: 8.30-12.30 uur, bel 06-18 33 43 51

Nieuwjaarsdag gesloten

Vanaf 2 januari 2020 weer open volgens reguliere openingstijden.4 december 2019

Het einde van het jaar nadert. Tijd om te checken of u nog goed verzekerd bent voor ziektekosten en of uw huidige zorgverzekering nog past bij uw zorgbehoefte. Kijk de nieuwe polisvoorwaarden na en als u aan overstappen denkt check diverse vergelijkingssites.

Fysiotherapiebehandelingen worden vergoed voor het aantal welke in de aanvullende verzekeringspolis is afgesproken. 

Bij chronische indicaties (te vinden op de "lijst Borst") worden, vanaf de 21e behandeling, de behandelingen vergoed uit uw basisverzekering. Lymfoedeem en oncologische aandoeningen, behandelingen na operaties of breuken  staan vrijwel allemaal op deze lijst. 

Voor alles wat vergoed wordt uit de basisverzekering verrekent uw zorgverzekeraar eerst het wettelijk eigen risico (evt. verhoogd met uw vrijwillig eigen risico) met uw behandelingen tot deze volledig is betaald. 

Vraag evt. uw fysiotherapeut om advies.24 oktober 2019

Een 9,2 als waarderingscijfer!!

Waren we in het voorjaar al blij met waarderingscijfer van een 9,1 nu waardeert u Fysio LiifS zelfs nog hoger: 9,2! Heel veel dank daarvoor. Uiteraard blijven we werken aan hoge kwaliteit van zorg en uw feedback blijft ook komend jaar voor ons belangrijk.
 17 oktober 2019

Bewegen tijdens en na kanker: nieuwe aanbevelingen!

Internationaal wetenschappelijk onderbouwd bewijs dat bewegen tijdens en na kanker een positief effect heeft op de kwaliteit van leven, diverse bijwerkingen doet afnemen en risico's verkleint op het krijgen van enkele vormen van kanker. Op de site van het KNGF vindt u hierover meer informatie.

Fysio LiifS heeft als enige in Heerenveen e.o. beschikking over een geregistreerd oncologiefysiotherapeut die ook nog  eens geregistreerd is via Onconet.

Heeft u vragen of  wilt u informatie over bewegen bij kanker bel  of whatsapp gerust: 06-18 33 43 51
4 augustus 2019

Fysio LiifS in het nieuws!

In het For You magazine 2019 nr. 3 regio Heerenveen/Sneek een stuk over Fysio LiifS en haar activiteiten. Dit gratis magazine is op veel plaatsen gratis verkrijgbaar. Ook in de praktijk op de Thialfweg 17, Heerenveen kunt u een exemplaar ophalen.
31 maart 2019

Bedankt! Een 9,1!

Omdat kwaliteit van onze zorg belangrijk is vraagt Fysio LiifS de cliënten om hun mening. In het eerste jaar dat Fysio LiifS bestaat waardeert uw onze zorg met een 9,1!  Daar zijn we blij mee en trots op en willen u hier voor bedanken. Uiteraard blijven we komend jaar ook weer werken aan hoge kwaliteit en uw blijft uw feedback is ook in 2019 voor ons belangrijk. 
 
 
 

20 maart 2019


Heeft u 'm al zien rijden?
De nieuw bestickerde auto van Fysio LiifS is on the road! Voor cliënten die niet in staat zijn op de praktijk te komen, en op advies van de verwijzend arts, is er de mogelijkheid dat Sibrecht Spijkstra bij u thuis komt. Vraag naar de mogelijkheden en bel 06-18334351. 

 


8 maart 2019

Fysio De LOFT wordt Fysio LiifS. Een nieuwe naam maar met de zorg zoals u gewend bent! Nieuwe website gelanceerd en let op nieuwe mailadres: info@liifs.nl Telefoonnummer en adres ongewijzigd!!


6 maart 2019

BIG registratienummer per 1 april 2019 verplicht melden voor zorgprofessionals. Dit betekent nogal wat veranderingen en aanpassingen voor alle zorgprofessionals. De Wet BIG geeft regels voor beroepen in de gezondheidszorg en beschermt patiënten tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen. Het BIG-register is een onderdeel van de Wet BIG. Vanaf 1 april 2019 zijn door een wijziging in de wet BIG (Beroepen Individuele Gezondheidszorg) alle mensen die werken in de zorg verplicht hun BIGnummer kenbaar te maken. 

Fysio LiifS heeft het BIG registratienummer inmiddels op de site staan bij 'Informatie'. U kunt deze ook scannen met uw QR-code scanner op uw mobiele telefoon. Binnenkort volgen ook het briefpapier en de visite/afsprakenkaartjes!